Friday, August 27, 2010

Renoviranje

Dok su se mnogi odmarali kraj morskih talasa, "Melodium" tim se tokom letnjeg raspusta pretvorio u tim raspevanih majstora. Ne samo da smo majstorski snimili novi CD, već smo naše prostorije u Milovana Glišića prevrnuli, izvrnuli i tip-top sredili kako bismo novu školsku godinu dočekali u novom ruhu.

Iako nikad ranije to nismo radili, naučili smo da tapaciramo, molerišemo i skidamo staru boju sa drvenarije. Atmosferu je održavala, pričama i pesmama, naša vesela Jovana, koja se izborila sa bojama kao pravi profesionalac, dok je Andrea proračunavala odnos premaza i hvatala se u koštac sa lepljenjem zaštitnih traka. Najviše muke nam je zadavala svetlo žuta boja, a najviše nam se dopada kako, u kombinaciji sa ostalim, izgleda bordo.

Oleg i Vladan su uspešno tapacirali sva vrata. Toliko im se dopao rezultat da su zamalo promenili profesiju. Sandri je molerisanje predstavljalo odmor i zabavu, u poređenju sa pripremanjem knjiga, udžbenika, radnih sveski i ostalih materijala koji su zahtevali dugotrajno sedenje pred kompjuterom tokom celog avgusta. Duška nas je moralno podržavala iz daljine, bodreći i navijajući, uz opravdan izostanak. Oduševljena je onim što ju je dočekalo.

Rezultati su očigledni! Obzirom da sažimamo dva prostora u jedan (oprostili smo se od prostora u Grčkoškolskoj 6), osvežili smo i drugu prostoriju ("Nasmejanu" učionicu) za programe Melodium 2 i Musical English. U WC i kupatilo smo stavili nove uređaje za održavanje higijene, a u čekaonii postavili laminat i displej fotografija na zidu. Klavirska soba je živnula postavljanjem tapeta i gumenog poda. Preostalo nam je da sredimo pokretni studio za snimanje audio materijala, kojim bi beležili dostignuća naših učenika i svih onih koji žele da se okušaju kao pevači.

Prezadovoljni smo što smo poboljšali uslove za rad, ne samo estetski, već i organizaciono, ali najvažnije su nam reakcije dece i roditelja. Oni koji su se prvi upisali su promene ocenili veoma pozitivno. Kako se vama dopada?

Čekamo vas na upisu, svakog radnog dana od 16h do 20h, u našim renoviranim prostorijam u Milovana Glišića 8. Časovi startuju 1. septembra.

Muzički pozdrav od nastavničkog tima: Sandre, Jovane, Andree, Duške i Vladana!

No comments:

Post a Comment